S
M
T
W
T
F
S
S
M
T
W
T
F
S
29
30
8
9
10
11
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
25
27
28
29
30
31
1
Sixth Sunday of the Great Lent - Palm Sunday | Шеста недела на Великиот пост - Цветници
April 28, 2024    
10:00 am - 12:00 pm
Entrance of Our Lord Jesus Christ into Jerusalem Влегување на Господ Исус Христос во Ерусалим
3rd Sunday After Easter - Myrrhbearers | 3 недела по Пасха - Жени Мироносици
May 19, 2024    
10:00 am - 12:00 pm
Св. праведен и многустрадален Јов St. Job the Longsuffering
Events on May 1, 2024
Events on May 4, 2024
Events on May 5, 2024
Events on May 6, 2024
Events on May 7, 2024

No Events