1st. Sunday After Pentecost – All Saints | Прва недела по педесетница – На Сите Светии

1st. Sunday After Pentecost - All Saints | Прва недела по педесетница - На Сите Светии

When

June 30, 2024    
10:00 am - 12:00 pm

Event Type

Liturgy in English

Литургија на англиски