Дали имате потреба од банкет сала за Вашата свадба, “бејби шауер” или друг вид на настан?

Во рамките на прекрасниот црковен храм, “Свети Климент Охридски” поседува и три банкет сали достапни за сите. Без разлика дали станува збор за свадба, крштевка или друг вид на настан, банкет салите на “Свети Климент Охридски” може да Ве послужат. Големината на салите дозволува удобно да сместат групи од 50, па сè до 500-тина гости. Нашата целосно опремена кујна и способен персонал имаат широк спектар на храна што може да се подготви и послужи на високо модерен и квалитетен начин.


Менаџер на Банкетните Сали

Метју Балкос
416-371-6776
manager@stclementofohrid.com