Нашите Свештеници


Отец Сашо Целески

Е-маил
frceleski@stclementofohrid.com

Телефон
1-437-225-0962

Отец Александар Тодоровски

Е-маил
fr.aleksandar@stclementofohrid.com

Телефон
1-647-801-9915

Нашата Канцеларија


Локација
76 Overlea Blvd, Toronto, ON M4H 1C5

Испрати порака
info@stclementofohrid.com

Јавете се
1-416-421-7451