Со задоволство објавуваме дека се враќа летниот Македонски фестивал на Свети Климент Охридски!

Придружете ни се од петок, 21 јуни до недела, 23 јуни на прекрасна македонска музика, храна, играње и забава. Повеќе детали ќе објавиме во наредните недели!