ДАРУВАЊЕ НА ИКОНИТЕ

ДАРУВАЊЕ НА ИКОНИТЕ

ДАРУВАЊЕ НА ИКОНИТЕ Почитувани верници! Во недела, на 21 јануари, по повод празникот „Крштевање на Нашиот Господ Исус Христос – Богојавление“ (Водици), Катедралната црква „Св. Климент Охридски“, по завршување на Литургијата ќе биде домаќин на годишното дарување на иконите. Оваа година, со голема радост објавиме дека имаме комплетно нов сет со повеќе од 100 икони…

End of content

End of content